De Zeegsterhoeve

B&B

Ons verblijven bevinden zich op het erf van onze boerderij, waar wij vleesvee houden. Op het erf zijn ook andere boerderijdieren te vinden zoals kippen pony’s en poezen. Er is dus veel beleving van het platteland. Het huisje is geïntegreerd in een schuur, welke vroeger in gebruik was als winterstalling voor ons jongvee.

Stookhok

Onze B&B bevindt zich in het, een naast de boerderij gelegen, riet gedekte stookhok. Met aan de achterkant een schitterende veranda. Voorzien van houtkachel in een mooie oude schouw. De ruimte is geschikt voor 4 personen (2 persoons bed en 2 persoonsslaapbank) De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien: eigen douche met wastafel en toilet. Een keuken met koelkast, fornuis, afwasmachine, TV.

2 tot 4 personen
€104 per nacht op basis van 2 personen*

Elke extra persoon bedraag €30 per nacht

*In de zomervakantie en tijdens de kerstvakantie kost een overnachting €10 extra per nacht

De Openschuur

Het huisje is geintergreerd in een schuur, welke vroeger ingebruik was als winterstalling voor ons jongvee. Bij binnenkomst geeft het meteen een warme uitstraling en de ruimte is voorzien van alle gemakken. Zo is er een aparte slaapkamer voor 2 personen en een 2 persoons bedstee, in de kamer staat een slaapbank. Verder is er een ruime badkamer met toilet en douche. Een uitgebreide keuken met afwasmachine, koelkast met vriesvak, een combimagnetron en gasfornuis. Het huisje wordt verwarmt door vloerverwarming. Wat resulteert in een comfortable en aangenaam verwarmde ruimte. Het natuurhuisje heeft een oppervlakte van 70 vierkantemeter.

2 tot 5 personen
€109 per nacht op basis van 2 personen *

Elke extra persoon bedraag €30 per nacht

*In de zomervakantie en tijdens de kerstvakantie kost een overnachting €10 extra per nacht

Boek hier direct

De Zeegsterhoeve