De Zeegsterhoeve

Vergaderingen

Inrichting en sfeer

De Open Schuur heeft de sfeer van een kapschuur met houten planken aan het plafond en op gedeeltes van de muur. Doordat de ruimte zich midden op het erf van de boerderij bevindt, is er een stuk beleving van het boerenleven anno nu. Er lopen kippen los op het erf. De inrichting is gedaan met mooie robuuste houten tafels en goede stoelen en om het helemaal compleet te maken is er een houtkachel waarbij u een gezellige brainstormsessie kunt houden.

Ligging en omgeving

De Zeegster Hoeve ligt midden in het nationaal park ‘Beek en esdorpenlandschap van de Drentse Aa’. Het enige nationaal park en West-Europa waar mensen wonen en werken binnen de grenzen van het park. Als je de weg oversteekt, sta je meteen op zandwegen die je leiden naar de hei met z’n schotse hooglanders. Als je nog iets verder loopt zie je de Drentse Aa slingerend zijn weg door het landschap vinden.

Eten en drinken

Het is mogelijk om een lunch te gebruiken tijdens de vergadering. Ook als er na afloop nog een drankje en hapje geserveerd moet worden, kunt u vragen naar de mogelijkheden. In overleg kan er ook een buffet geregeld worden.

De Zeegsterhoeve